26.11.2010

Mim'lenmek ya da Mim'lemek

Şu sıralarki modaya uygun olarak ben de mimlendim, Baş Harfi Ğ tarafından. Onun kendi paylaştığı Mim düzenine uyarak ben de aşağıdaki cevapları veriyorum önceden belirli bir takım sorulara.



1)En sevdiğiniz kelime: Sevgi. Çünkü sevildiğim zaman her şeyi yapabilirim. Eğer seversem ağmuru durdurabilir, her gece dolunayı izleyebilirim. Sevgiyle herşeyi yapabilirim, sonsuza ulaşabilirim.


2)En nefret ettiğiniz kelime: Sabır. Gerçekten çok sabırsız bir insanım ve çevremdeki sabırlı insanlara da katlanamam bazen. Bir şey istiyorsam o an olacak. Sevdiğim hemen yanıma gelecek ya da o ayakkabıyı hemen alabileceğim. Alamazsam da sabredemem ki.


3)Sizi ne heycanlandırır?: Sürprizler, uzun süredir görmediğim biriyle buluşmak, alamak istediğim bir şey almış olmak, merak ettiğim bir filmi izlemek, uzun süredir çıkamasını beklediğim kitabı okumak, sahnede olmak... uzaar da gider.
 
4)Heycanınızı ne öldürür?: Rahatsızlık duyduğum bir şeyin o an gerçekleşmesi. Saniyelerle kötü bir ruh haline geçebilirim.


5)En sevdiğiniz ses: Senfonik enstrüman sesleri (özellikle fülüt ve çello).


6)Nefret ettiğiniz ses: Metal bir maddenin başka bir maddeye değerken ya da daha kötüsü dişe değdiğinde çıkardığı ses. Çatal bıçağı birbirine sürtemem, çatalı dişime değdiremem gibi gibi.


7)Hangi mesleği yapmak istersiniz?: Psikolog olmak istiyordum. Hala istiyorum. Ailem engel oldu ama bir gün mutlaka olacağım.


8)Hangi doğal yeteneğe sahip olmak istersiniz?: "No ordinary familiy" adlı diziden gördüğüm üzere 'süper zeka'ya sahip olmak isterdim. Her şeyi yapabilirsin resmen harika.


9)Nerede yaşamak isterdiniz?: Kaz dağları-küçükkuyu. Başka da hiçbir yerde değil.
 
10)En önemli kusurunuz: Geçmişte yaşanan şeylere takılıp kalıyorum. Aylarca yılarca kendime acı çektiriyorum. Mutsuz olduğum bir anda eski hatıraları anımsayarak daha çok acıyorum kendime. Aynı zamanda kindarım da. Karşımdaki kişinin hatasını da unutmam ve unutturmam.
 
11)Kendiniz olmasaydınız kim olmak isterdiniz?: İskandinav ülkelerinde yaşayan bir evsiz olmak isterdim. Yasal olarak uyuşturucu almayı, sokakta yatmayı, devletin bana battaniye vermesini ve sonra bir gün mutsuz olup kendimi öldürmeyi. Dertsiz, tasasız ve sonu belli bir yaşam.


12)Size en fazla keyif veren kötü huyunuz: İnsanların zaaflarını çok çabuk keşfedip bunu onlara karşı kullanabiliyorum bazen. Ama bazen sadece.
 

13)Kahramanınız kim?: Babam derdim ve babam gibi bir sevgili buldum o nedenle her ikisi de diyebilirim.


14)En çok kullanığınız kötü kelime: Oldukça küfürbaz biri olduğumdan aralarından seçim yaparken zorlanıyorum. ama sanırım "Hassiktir" en çok kullandığımdır.


15)Şu anki ruh haliniz: Ne yerde ne gökteyim. Uykuyla uyanıklık arasında. Her zamanki gibi, araf'ta.


16)Hayat felsefenizi hangi slogan özetler: "Sikilmiş götün muhakemesi olmaz".


17)Mutluluk rüyanız: Zaman sınırı olmayan bir dünya. O zaman her şeyi başarabilirdim. Herkese zaman ayırabilir, okulu ihmal etmez, düzenli bir ilişki yaşayabilirdim.


18)Sizce mutluluğun tanımı: Dağ başında bir ev, mumlar, Meltem Arıkan'ın kitabı, şarap, çikolata ve sevgilim. Bir tablo gibi hep gözümün önünde.


19) Nasıl ölmek isterdiniz?: Mümkünse yanmadan ve parçalanmadan. İşkence görmesem de güzel olur. Zamanın geldiğini kendim anlayıp, kendimi öldürmek isterdim. Ama nasılsa anlayamayacağımdan gün gelir bir şekilde ölürüz canım yeaaa.

20)Öldüğünüz zaman cennete giderseniz Allah'ın size ne söylemesini istersiniz?: Olmayan şeylerin hesabını yapamayacaım şuan.




Ve bitti...


Şimdi sıra başlakarını mimlemekte.






Buyruuun efendiiim=) 

5 yorum:

Hayat_Erkeği dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.
Jove dedi ki...

iskandinaav(L)

Müjgan dedi ki...

bence olmuş! beğendim çok çok çok çok çok beğendim!!!! ama sen benim son yazımı okumadın sanırım...

dralaye dedi ki...

ben senin tüm yazılarını okudum bebeğim hangisinden bahsediyosun ki:S

Hayat_Erkeği dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.