17.10.2010

Koliler bantlar


2 hafta içinde taşınıyoruz... 

Hayatımdan atmaya cesaretimin olmadığı her şeyi büyük bir zevkle çöpe atacağım ve yeniden başlayacağım. Hala kıyamadığım şeyler olacak, onları da günlükler gibi koliye koyacağım ki yıllar geçtiğinde değerlerini yeniden kazansınlar.

Yatağımın üzerindeki mantar pano, sözüm sana. Seni ve üzerinde yazılanları görmek istemiyorum artık. Az kaldı ayrılıyoruz bebek.

5 yorum:

Anita Taylor dedi ki...

Son üç senede yurtları da sayarsak altı kere koli topladım, ev - yurt aradım, taşındım. En son valizleri yüklenip Çağdaş'a taşınışım da sayılırsa ki neden sayılmasın, yedi oluyor. Ömrüm koli bantlamakla geçti. Zor.

dralaye dedi ki...

benim de yurtta 3 senem olduğunu düşünürsek en az 4-5 kere koli açtım kapadım e şimdi de evi taşıyacağız orda bir açıp kapamak lazım. Mezun olup da şehir dışına gidersem ölebilirim!

Adsız dedi ki...

yaptıklarımız,hatalarımız,doğrularımız hep bizimle.sen o panoyu atarak neyden kurtulmaya çalışıyosun ki? bir zamanlar gerçekten o pano haklıydı. artık değil ne olmuş yani? o zamanları nefretle değil tebessümle anmalısın. those were the days my friend şarkısı boşuna yazılmamış.atma onu! sakla ben alırım gelince senden!

dralaye dedi ki...

kim olduğunu bilmeden panoyu veremem ama olsun çok istiyorsan neden olmasın

dralaye dedi ki...
Bu yorum yazar tarafından silindi.